Saturday, January 5

Uudet tuulet puhaltakoot mun kasvoja, mä heitän huolet pois ja aloitan alusta. Tervetuloa 2013 !

Perinteistä vuosikatsausta siis luvassa. Vuosi oli mun mielestä todella tapahtumarikas ja oon itsenäistynyt sekä kasvanut hyvinkin paljon. Suurimmat muutokset huomaan ehkä ulkonäössä. Saatoinpa jopa naurahtaaa noille tammi-helmikuun kuville, oon näyttänyt niin oudolta! Tää vuosi on ollut mahtava, mun elämään on astunut paljon uusia ihmisiä ja oon saanut muutaman sydänystävän. On itketty sekä naurettu. Mä koin pelonhetkiä sappikivien ja niiden poisleikkauksen aikaan, ne oli kauheita hetkiä(varsinkin kohtaukset). Kaikessa loistossaan hyvinkin loistelias vuosi, ja toteutin kaiken mitä uudeksi vuodeksi olin itselleni luvannut. Hankkia töitä ja kerätä kasaan miljoonittain aiheita hymyillä ja kourallisen mahtavia muistoja. Vuosi 2012 mä tulen kaipaamaan sua. Mä pyyhin viimeisetkin vesipisarat mun kasvoilta, näitä kuvia oli ihan mieletön selailla. Ja nyt haluan jakaa näitä otoksia, ja mielettömiä hetkiä myös teille. Toivotan teidät siis tervetulleiksi mun viimevuoteen joka näytti tältä :



kollaasitammi
kollaasikaks
❤ Uuden vuoden vietin hannalla, ikävä kyllä tais olla tähänmennessä tylsin vuodenvaihde. Käytiin kattomassa oonan ja natskunkanssa 50/50 leffa jossa natsku sammuili jatkuvasti ja sen jälkeen mentiin oonalle rakentamaan koko huoneen kokoinen maja jota me rakastettiin ihan huimasti! Vietin paljon aikaa axsinkanssa ja kuvattiin frontsideolliesta oma versio, axsun synttärit ja tottakai parhaantoverin joonaksen synttärit, molemmat täytti 17-vuotta! Myin ensimmäistä kertaa valtterilla mun vaatteita. Työharjottelua jonka seurauksena paljon kotona köllimistä, kirjastokuvailua, pikaisia espoovisiittejä, oonan sänky ja natalian lohikäärme "tatuointi". Ihastumisen tunnetta ja paljon pettymyksiä sen mukana. Täytettyjä toasteja ja pitkiä henkeviä puheluita.



helmikuuukollaasi
❤ Paljon axsinkanssa oloa, vatsakippurassa naureskelua, jouluvaloja kameranedessä, sunnuntai aamupalaksi ledduja valkosipulipatonkia ja kaikkea muuta, oonan 16-vuotis synttärit ja texmex ilta, mulle muodostu noista tytöistä tietynlainen tiivisporukka, käytiin autolla espoossa ja eksytiin miljoonasta risteyksestä, sydänsuruja, hymyilyä, poskia pisteleviä pakkasia, paljon valokuvausta, shishaa, suuri ihastuminen.



maaliskuuukollaasi1
❤ Tutustuin mulle tällähetkellä ehkä maailman tärkeimpään ihmiseen, eli nicoon ❤ värjäsin ruskean tukan pois ja siitä tuli tommonen oranssinvaalea liukuvärjäys sekotus, olin paljon vain kotona pitkien koulupäivien takia, redrama tuli käymään meijän koululla räppäämässä meijänkanssa ruotsiksi, nautin kevään ensimmäisistä auringonsäteistä, vietin kivan viikonlopun helsingissä turkulaisten lempparipoikienkanssa ja seurasin vierestä kun pojat skeittaili enimmäkseen, käytiin kiasmassa kolmenapäivänä putkeen, kattelin paljon elokuvia ja petyin erääseen ihmiseen hyvin pahasti.



huhtikuukollaasi
❤ Tutustuin uskomattomaan neitoseen, jonka nimitinkin mun "vuoden ihmiseksi" eli kikiin ! Vietettiin pääsiäinen mökillä, sappirakko leikkaus, uusi blogi oonankanssa, pari kuvausreissuu natskunkanssa, paljaiin jaloin hillumisia ja vilustumisia, kaunein kevätpäivä ikinä rantsussa istuen ja kitaraa soitellen isolla porukalla, vähän lisää valokuvausta, stressiä ja itsensä etsimistä. Tänne blogiin tulvi paljon tekstejä multa, joten vietin paljon aikaa yksinäni miettien elämää ja sen tarkotusta, picnikkejä ja kesän havittelua.



toukokuukollaasi
❤ Maailma kylässä- festarit, linnanmäki, purdella vietetty yö katsoen pornoa ja juoden skumppaa ikkunalaudalla maailman hienoimmat näkymät kallion yöelämään, täytin 18-vuotta & pääsin teoriakokeen läpi, mutakakun tekoa meillä, aivan liikaa hymyilyä, turunkonnat viipyivät melkeen viikon munkanssa, päättärit, puissakiipeilyt, eriskummalisin vappu, jättiläismäinen kuu ja sen alla syöminen oonankanssa viltteihin kääriytyneinä, uusi kamera canon 600D, kikinkanssa ajelua järvenpään yöelämässä, paljon henkeviä keskusteluita, paljaita ja palelevia jalkoja, talviturkin heitto, työsopimuksen kirjoitus, koulun juhla johon vain meidänluokkalaiset pukeutuivat ja kesän ekat mansikat. Me oltiin valmiita kesälomaan ja suunnitelmia oli miljoonasti!




kesäkuuu
kroatia
kesäkollaasia
❤ Skippasin suosiolla päättärit ja lähdettiin Kroatian auringon alle, kaunein kaupunki tähänmennessä missä oon käynyt ja ne kaikki luonnonsuojelupuistos. lisäks meillä oli mieletön huvila sielä ! käytiin natskun ja oonankanssa kuvausretkellä, vietettiin mieletön juhannus veerankanssa perinteeksi tullula tavalla mökillä, puistoblues ja 22pistepirkon keikka, kylmiäväreitä, ihastumista, pitkiä keskusteluja, hymyilyä ihan liikaa, aloitin töissä, yöajeluita, laiturilla hyppimistä, hietsua, lämpöä, pitkään valvottuja öitä, T-juna harvnaisen tutuksi, söpöjä poikia jotka kertoivat kivoja asioita, ventovieraita kohteliaita ihmisiä, helsinki rakkautta, lempparisortseja, sinä joka sait jokaiselle päivälle aiheen hymyillä, kivoja yökyläilyjä. Ah, luulin etten tiedä paremmasta kunnes saapui...





heinäkuukollaasi
❤ "Nainen, teen sun takii kaiken..." Mun vuoden ehdottomasti tapahtumarikkain & uskomattomin kuukausi, hän jokayö nukkumassa vieressä, ruuanlaittoa yöllä kolmelta, useita yöajeluita, baarissakäynnin korkkaaminen, kiki, axsin&emmin tuparit, miljoonasti kuvausreissuja, aurinkoa, hymyilyä, nauttimista, jalkapalloa, garagee, alennusmyyntejä, junaraiteita, maailman pelottavin ja samalla sulosin kissanpentu espoossa, Helsinki Pride, ensimmäiset rippikuvat koskaan otettu, ilmakivääreitä ja söpöläisiä, todella suuria ihastumisen tunteita, tuhiseva kikkarapää, saunomista, töitä, T-junaa ja kitaranoittaja, hiljaisia hetkiä, todella vähän nukuttuja tunteja, paljon kaatosadetta ja pitkiä halauksia, lisää söpöläisiä ja kaikkea mahdottoman kaunistaihanaa ahh rakastin sinua Heinäkuu niin paljon etten pysty sitä sanoin kuvailemaan.




elokuuukollaasi
❤ Koitti sitten vihdoin elokuu, yhdeksän kuukauden odotus palkittiin vihdoin. Nokat kohti tamperetta ja Red Hot CHili Pepperssien keikkaa! Lähdettiin jo päivää aikaisemmin Tampereelle, koska päätettiin lähteä Särkänniemeen jossa törmättiinkin turunkonniin ja vietettiin poikienkanssa mukava päivä, ilta istuskeltiinkin sitte jokirannassa? Meiltä lähti sillon yöpaikka alta, mutta onneks saatiin sitten majoittaja meille ja autokyydit eestaas. Yöllä ei nukuttu paljoa yhtään ja mentiinkin jonottamaan jo aamu viideltä (kyllä, edessä oli 12h jonotusta) Ja jonossa oltiin 40 joukossa. Mä sairastuin sillon jonotuksen aikana, ja mulle nous noin 38 asteen kuume. Pyörryin sitten porttien auetessa, ja heräsin punasen ristin teltasta. Pelkäsin, etten näkisi RHCP:n keikkaa. mutta onnistuin livahtamaan paikanpäältä ja pääsin jopa toiseen riviin. Ehkä mahtavin reissu koskaan! Mutta maksoin siitä kyllä hyvän hinnan, sillä olin 2 seuraavaa viikkoa keuhkoputkentulehduksessa. Onneksi hän oli mun luona vielä silloin ja tuli katsomaan. Muuta ei tainnutkaan tapahtua, värjäsin tukkaa vaaleemmaksi.




syyskuukollaasi
❤ paljon ja aivan liikaa itkemistä, dear john tuli hyvinkin henk kohtaseks elokuvaks, paljon yökävelyitä musat korvilla, lisää itkua, nico muutti helsinkiin ja mun elämä alko näyttämään vähän kirkkaammalta, ostin iphonen, pitkiä odotuksentäyteisiä viikkoja, rikottuja lupauksia, paljon fifaa ja kahvia, kuvailuja axsin kouluprojektia varten, mahtava riksu-järvenpää reissu kikinkanssa ja karaokea, hampurilaisia ja päärynäsiideriä, naurua, taas itkua. Syyskuu oli hyvinkin ailahtelevaa ja suremisen täyteistä.



lokakuukollaasi
lokaaa
❤ Limusiiniajelut jannican 18v syntymäpäivien kunniaks, skeittailua, kitaransoittoa, fifaa, ostin fisun, syksyn ruska, ensimmäistä kertaa sealifessä, mahtava lomaviikko, espoossa kauhuleffa yö, koiranpentu perheeseen, tervetuloa eddie! paranormal elokuvissa, kovaa ihastumisen tunnetta, runsaita iltapaloja, disnileffoja ja salsaa + nachoja, värjäsin punasen tukan ja koukutuin instagrammiin hyvinkin pahasti. Söpöjä sanoja jotka merkkasivat paljon, aivan liikaa hymyä ja kaikki murheet unohtuivat hetkeksi. Mä pidin siitä, pidin susta ja pidän edelleen.





marraskuukollaasi
❤ Ensimmäistä kertaa elämässäni turussa kunnolla ja reissu oli unohtumaton kiitos sinun, huolestumisia, riitelyä, kahvittelua aivan liikaa, suostuin pyyntöön ja tanssimaan wanhat hyrylän lukiossa helmikuussa, näin vihdoin ja viimein ihanan ellan pitkän odotuksen jälkeen ja tota tyttöä ei voi kun rakastaa, musta tehtiin kuolinilmoitus facebookissa (joku oli omistanut mulle kansion joka on sielä vieläkin "R.I.P Iina Jokinen, sinua muistaen kissatkoiratkummitjakaimat" taijotain vastaavaa ja kansio täynnä kuvia musta). käytiin kiasmassa tsekkaamassa uusin näyttely, paljon itkua, board expot, tutustuin ihanaan veronicaan, last mango, paljon tanssimista, kiinalaista, lisää riitelyä mutta samalla kaikki tuntu vaan siltä mitä mä haluan, rakastuin toista kertaa elämässäni, tajusin mitä menetin ja kadun sitä jokainen päivä.




joulukuukollaasi
uuusvuas
❤ Uuttavuotta ekaakertaa espoossa kera rakkaimpien, itsenäisyyspäivä juhlassa kuvaamassa kikinkanssa järvenpään talolla, maikkia joka viikonloppu tuhisemassa vieressä, glögiä paljon, hyväämusiikkia ja jouluvaloja, villasukkia, murehtimisia mutta pientä hymyilyä kaiken sen keskellä, perinteinen joulu, työharjottelun alku, väsymystä ja wanhojen tanssiharjoituksia, liika ikävää, paljon henkeviä keskusteluja ja kyyneliä, pitkästä aikaa maailman sulosin hymy, junahämmästelyjä, helsinkiä, autonkanssa seikkailua lopputuloksella auto täysin paskana, mutta päästiinpähän kotiin helsingistä, tärkeitä ihmisiä vierellä, hän tuhisemassa vierellä ja minä onnellisempi kuin koskaan hetken verran sekä paljon nukkumista ja väsymystä aikaisten herätysten vuoksi.

Kaikenkaikkiaan, mä olen tyytyväinen tähän vuoteen. En edes muistanut miten huikea se oli. Ja pahinta on, ettette pysty näkemään sitä läheskään niin kuin minä sen näen. Enkä millään pysty jakamaan teille kaikkia niitä kuvia, muistoja. Mulla on tapana nimetä vuosi jollain nimikkeellä ja tämä vuosi kantaa nimeä "ystävyyden vuosi". Ai miksikö? koska mä olen löytänyt kaksi sydänystävää vierelle, ja parantanut välejä monen kanssa. Olen rakastunut kerran tämän vuoden aikana, toistakertaa koko elämäni aikana. Mä kunniaoitan tätä vuotta. Mutta nyt sen on aika jäädä vain muistoihin ja toivottaa tervetulleeksi 2013! Pari kyyneltä valutan vielä vanhojen aikojen muistoksi, mutta mä olen tehnyt lupauksia, jotka aion myös pitää. Niistä lupauksista lisää joko huomenna tai ylihuomenna. Mun viikon työ on palkittu, tää postaus on viimein valmis. Toivon, että nautitte siitä yhtäpaljon kuin minäkin. Jokaisesta kappaleesta ja kuvasta. 2012, olit uskomaton ja kiitos jokaiselle ihmiselle, joka on astunut mun elämään tän vuoden aikana. Te teitte siitä unohtumattoman. kiitos❤

19 comments:

  1. vaikutat tosi upeelta ihmiseltä :-)

    ReplyDelete
  2. tää oli ensimmäinen tämmönen 2012 postaus jonka oon jaksanu lukee kokonaan ! oot ihan super ihana ♥

    ReplyDelete
  3. Oon katellu sun blogias jo pidemmän aikaa ja kelannu et sullon tosi kivan olone tyyli ja jutut :) Mut nyt luin ekaa kertaa kenestäkään toisesta 18v jolla ois ollu sapparijuttuja ja mun oli ihan pakko kommentoida tähän koska mä ainakin oisin ite halunnu puhua jonkun kanssa niistä jutuista kun kukaan ei vaa tunnu oikeasti tajuavan :p Mutkin kyllä leikattii jo huhtikuussa mut silti halusin vaa sanoo et tääl on toinenkin !

    Haha ja tämmösen avautumisen jälkeen pakko laittaa tää anona :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. se oli oikeasti ehkä hirvein kokemus koskaan. ne kohtaukset. ja saan niitä välillä vieläkin ja se on ihan kauheeta koska enää en tiedä mikä siihen auttaa. Lääkärit kyl sano että se on normaalia:D ja jos haluut jutella tästä lisää, niin onko mahollista et otat muhun jotaikautta yhteyttä nimellisesti `? ei täälä tarvitse nimeänsä paljastaa jossei halua :) mutta olis joo kiva jutella. se kuitenkin on todella harvinaista että meidän ikäisillä niitä "pikkupiruja" on :D

      Delete
  4. pelkkää lovee♥ oot ihana ja tää oli ihana postaus! xoxo

    ReplyDelete
  5. voi vitsi tää oli ihana postaus! sun blogis on huippu ja vaikutat myös oikein huipulta ihmiseltä:)

    ReplyDelete
  6. Sun vuotes vaikuttaa ihanalta! ei koskaan oo täydellistä, mutta kaikki hyväkin astuu aikanaan pahan edelle :) Ihanasti teit noi kuvakollaasit kaikki erilailla :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kiitos se oli hyvinkin tapahtumarikas:) enmuita puoliakaan tapahtuneista hah, ja totta kaikki positiivinen kummasti aina huutoo sen pahan pois. ja kiitos :-)!

      Delete
  7. Oot varmaan nähny aika paljon vaivaa tän postauksen tekemiseen, ihan über mahtava :) Kirjotit jopa tekstiä jokaisen kuukauden alle kun aika monet laittaa vaan pelkkiä kuvia :--Dd

    ReplyDelete
  8. hei muru kun mä vihdoin muutan pois äitin jaloista pyörimästä, tuutko kaffelle tai vaikka ihan drinksulle (HUI)ja laitetaan se jo viimevuoden lupaus toteutukseen että NÄHDÄÄN USEAMMIN aviomieheni? ♥:aviovaimosi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sounds like a plan;) TODELLAKIN! ei olla pidetty yhteyksii ikuisuuksii ainkaa :c

      Delete
  9. Hei! Valitsin blogisi top-viitosiin :-)

    ♥lla karita

    http://love-are-everything.blogspot.fi/2013/01/blogit-top-5.html

    ReplyDelete