Friday, August 2

" Eli jos juna ois käärme, ni oot sen käärmeen pääpuolessa, sillä puolella mistä käärme puree "


IMG_1047
IMG_1253
kalla
sampi
horisont
IMG_1248
IMG_1127
IMG_1167
IMG_1199
kukko
IMG_1184
IMG_1134
Korkeasaaren gundit ovat kyllä saaren viileimmät kundit. Hehe, rimmas :-D
IMG_1169
IMG_1079
peti
IMG_1098
IMG_1119
IMG_1226
IMG_1246
IMG_1160
IMG_1161
korkeesaari
IMG_1129
jee
& viimonen kuva pienenä loppukevennyksenä. En_oikeesti_ehkä_kestä miten sain napattua ees tälläsen kuvan. Yrittäkääs olla nauramatta, minä en ainakaan pysty vaikka oon nähny tän about 50 kertaa jo!!
apu

Mä käyttäydyin kun pikkulapsi sinäpäivänä. Aamusta asti mun silmissä loisti into, ja tieto siitä että sinä olisit määränpäässä minunkanssani nosti mun hymyä entisestään. Me oltiin matkalla korkeasaareen, jossa kumpikin meistä oli käynyt viimeksi niin kauan aikaa sitten, ettei yhden käden sormet riittäneet laskemaan vuosia. Helsinki oli kaunis, ihmiset hymyilivät & äiti aurinko paistoi kuumasti. Puistot kuhisivat ihmisiä ja shamppanja laseja. Näin kun Dark Wader riisui kypäränsä & kuinka koirat juoksivat vapaina espalla. Mä hihkuin intoa, kun me astuttiin merenpäälle. 20 minuuttia ja oltiin määränpäässä!

Korkesaaressa oli sama taianomainen vaikutuksensa kuin lapsenakin. Minä pikkutyttönä olin yhtä hymyä ja pidin sua kädestä kiinni. Lahjoitin Amur:in leopardeille hyväntekeväisyyteen viimeiset lanttini & yritin säikyttää riikinkukon, jotta näkisin sen upean pyrstön väriloiston. Katselin mangusteja ainakin 15 minuuttia ja itkin, koska olisin halunnut viedä ne kotiin. Minä kuulin ensimmäisen kerran kukon kiekunnan, enkä koskaan ollut kuvitellut sitä niin pelottavaksi. Me väänneltiin naamoja apinoille sekä haluttiin uida tetrojen seassa. Me mietittiin tulevaisuuden eläimiä & sitä mitä me edellisessä elämässä oltiin. Hän on ainutlaatuinen, ja saa minut punastumaan. Me kiivettiin korkeimmalle kalliolle ja näytettiin maailmalle mitä me ollaan. Mä olen pelännyt, mutten pelkää enään sinua. Mä haluan juosta yhtä nopeasti kuin amur, minä haluan uida yhtä nopeasti kuin korkeasaaren saukot ja osata piiloutua yhtä hyvin kuin pannukakku kilpikonnat. & kun päivä on ohi, mä nojaan suhun laiturilla ennen lautan lähtöä takaisin satamaan ja tunnen sen hyväksi. Me astellaan espaa pitkin syömään, pitäen toisiamme tiukasti kiinni käsistä. Mä tiedän etten enään pelkää. & tieto sun vierestä heräämisestä seuraavana aamuna lämmittää jo valmiiksi mun mieltä. Kiitos tuosta päivästä. Sinä, joka saat mut leijailemaan pilvissä, mutta silti pitämään mun jalat tiukasti maassa. " Jos juna ois tähdenlento, ni oot siin tähtipäässä " .

Mä olen onnellinen nyt. Niinkuin sä sanot; sen minkä kesä kastelee, se myös sen kuivaa. Sinä olet minun kesäni & kuivasit mun kyyneleet joita vuodatin. Näin kauan mulla meni tajuta se.

20 comments:

 1. tekoartsy teksti on parasta ja yhdyssanavirheet

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niinku natalia jaksaa aina teille valittaville anoille hokea :) ei taiteilijat tarvitse kielioppia

   Delete
  2. enkä ite nää ainakaan tässä mitään taiteellista? nään vaan mun mielen ja päivän tapahtumat :-D

   Delete
  3. ....se että pidät blogia ei kyllä tee susta taiteilijaa :D

   Delete
  4. Hah ja enpäs missäävaiheessa ole väittänyt että oisin taiteilija XD sanoin että natalia on sanonut noin:) & kuten sanoin, en ite nää tässä mitään taiteellista. Vain mielen ja päiväntapahtumat.

   Delete
 2. TORAKOITA XD oon saanu jo nikon yksilöst ihan tarpeeks...

  ReplyDelete
 3. sulla on kyllä aina niin upeita kuvia ! :-)

  ReplyDelete
 4. Tää sun blogi on tosi upee ja ihana mut mua kyl kans vähä noi yhdyssanavirheet välillä häiritsee:( näin rakentavana kritiikkinä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. johtunee varmaan enemmänki aina väsymyksestä. kun kirjottelen postauksia yöllä. Huomaan itekkin nyt virheitä paljon, mutta munmielestä on kiva jättää ne sinne silti. Mun mielestä se on osa tätä blogia myös, jos on virheitä. Ja hyvä että huomautatte niistä:) Ja se on myös mun tapa kirjottaa. Että pistän joitain sanoja yhteen, kuten tuo munmielestä :)

   Delete
 5. kauniita kuvia jälleen kerran !! (:

  ReplyDelete
 6. kivoja kuvia! vitsi, ku meitsiki haluis korkeesaareen tsiikaan elukoita ! )-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. sinnevaan, kissojenyöt alkaa kohta. Ite haluisin niihinki :) !

   Delete
 7. upeita kuvia & ihana teksti!:-) mullekkin iski kunnon lapsetus päälle kun pääsin ensimmäistä kertaa elämässäni tänä kesänä korkeasaareen!:-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. NO SE ON kunnon lapsetus fiilis :) varsinki nättinä päivänä. Veikkaan et mun seuralainen oikeeesti vähän häpes jopa mua ku innostuin xd varsinki mangustit tui!

   Delete
 8. hmm.. mikä on dark wader? oon kuullu kyl darth waderista..

  ReplyDelete