Saturday, August 3

& planeetan nahassa vittumaisesti kutisen, rullalla riipun ja matossa mutisen mutten tutise.


pus
sopo

pitkäkuumakesa
venkuu

kesäää
notkeerotta

nik
jeeAlppari & pitkä kuuma kesä festarit viimeviikonloppuna. Paljon uusia mukavia naamoja sekä vanhoja monenvuoden takaisia nassuja, notkearotta livenä ja meininki oli enempi kun ok! Ei lisättävää, viimeviikonloppu oli kokonaisuudessaan mahtava. :-)

11 comments:

 1. miten oot saanu noi kuvat tollee saman levysiks ? tai siis pysty ja vaaka asennossa otetut kuvat on saman levysiä!:D en tiiä tajusitko mut oon ainaki ite ymmärtäny et sen saa htlm koodeilla mut voitko sanoo sen koodin tai miten sen nyt ootkaa saanu:D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu tottakai voin neuvoa :-) lataan kuvat flicrin kautta ja sielä saa muutettua kuvakokoja :-) Mun kuvien leveys on 640.

   Valitsen siis aina sen vaihtoehdon sieltä, missä lukee 640. ja kopy pastaan sen postaukseen, sinne html puolelle.

   Sitten jos laitan tollasen pystysuoran kuvan, mut pitää muuttaa sen koot tysin uusiks, kkoska ne heittää aina omiaan. Siispä kopy pastaan taas kuvan sieltä flicristä ja tuon sen siihen postaukseen :) kohdan WIDTH laitan 640 eli sen leveyden :-) & HEIGHT eli korkeus on mulla 980 kuvakoossa :-) sitten sen pitäs olla ton kokonen mikä mulla on tuo! Tottakai sun pitää soveltaa se oman blogin kokoihin istuvaksi :)

   Delete
  2. Kiitti tosi paljon! en oo siis vielä tehny omaa blogii mut aattelin ni kysyin sulta nyt :) Upeita kuvia muuten ja sä oot kans yks upeimmist bloggaajista mitä tiiän !

   Delete
  3. kiitos paljon ihana:3 piristit paljon mun iltaa♥

   Delete
 2. Notkea Rotta oli kyl mahti & mä näin sut siellä mutta mä en uskaltanu tulla moikkaamaan ku tälläi vähä ujo oon. Sulla oli kuitenkin tosi kivat vaatteet päällä silloin! :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. HAHA olin vähä notkiksen keikanaikana loner kun kaikki halus istua, mutmä halusin mennä lähelle kattomaaan joten meninpä yksin xd ja hei kiitos mut ois ollu ylikiva juttu jos oisit tullu juttelemaan:) No, toivottavasti uskallat tulla enskerralla :3

   Delete
 3. Ihana blogiiiiii ♥ Järkyttävän hienoja kuvia ! (: Pakko vielä kysyä, millä oot ton bannerin tehny ? ;3

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos !! hi c: ja haha tää on kyllä niin yleinen kysymys et pitäsköhänse kohta kirjottaa tohon sivuun xd mun kaveri on tehnyt sen, mutta sellasen saa ihan millätahansa muokkausohjelmalla aikaseks kun vaan jaksaa käyttää aikaa ja osaa :) mutta tässä sannin blogiin linkki, voit kkäydä siltä kysäsemässä :3

   http://tannifloats.blogspot.fi/

   Delete
 4. Aivan mahtavia ja tunnelmallisia kuvia! Muutenkin superkiva blogi :)

  Tsekkaathan meidän uuden blogin !
  thosedizzydays.blogspot.fi

  ReplyDelete
 5. susta ei ole kuulunut mitään moneen päivään :c

  ReplyDelete