Thursday, September 26

Olihanse jo korkea aika luopua kuolleista hiuskarvoista



hiuksi2
hiuksi

Onnellisuutta on, melkein 15cm lyhyempi tukka! Tykkään tästä todella paljon, ja tykkään kanssa tästä terveen hiuksen tuntoisuudesta mikä mulla on hiuksia hiplatessa. Kävin siis eilen trimmailemassa itseäni meidän koulun kampaaja puolella, Taru loihti mulle ihanat kutrit & tarkotuksena oliskin sitten seuraavalla kerralla vähän värjäillä näitä. (oonkin kahen vaiheilla että vedänkö pääni punaseks vai pidänkö sen vaaleana, tai sitten ehkä ihan vaaleanruskeeksi. hmm...) Mutta kuten kuvat teille ehkä jo kertovat sen, mä olen enemmän kuin tyytyväinen!

11 comments:

  1. wau noi käy sulle hirmu hyvin! ite en uskaltas ikinä leikata ees 5 senttiä enempää :-D mä haluaisin niin punaset hiukset mut sit pitäs värjäillä aika useesti mut värjää punaseks ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hih voi kiitos :3 JA ARVAA VAAN KUI PALJON MUA HOUKUTTAIS! nii, onhanse aluks vaikeeta. mut ekan kuukaudenjälkeen se ei oo enää nii haastavaa pitää niitä ku pikmenttiä on vähän tarttunu (-:

      Delete
  2. punanen tukka on ehkä paras kaikista! mut se on nii vaikee pitää kirkkaana ku pitää olla tunkemas colormaskeja sunmuita:( mut wou sulle vois kyl sopii!

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha joo oon samaa mieltä ton asian suhteen. Mut koska siit tulee rutiini ni eise oo niin vaikeeta :) Ja mulla on ollu punanen tukka, pistän instagrammiin tänään kuvaa jos et oo vielä nähny mua punasella tukalla :-D

      Delete
  3. Mä oon seurannu sun blogia nyt ehkä joku puolvuotta, ja voin sanoo että kaikista parasta sun blogissa on otsikot!!! Ne saa mut aina hymyileen 8))

    ReplyDelete
    Replies
    1. erinlainen kehu, hah kiitos! :3 se onki koko postauksen vaikein kohta

      Delete
  4. Sulle kyllä sopii sikahyvin nuo lyhyet hiukset ja punanen väri niissä ois jotain niin täydellisyyttä!:o Itse en omista älypuhelinta, joten oon seuraillu sun instagramia siskon puhelimesta.Huomasin nyt eilen et oot laittanu sen yksityiseks; meinaatko jättää sen vai vaihtaa takaisin?Saan vieroitusoireita ilman sun mahtavia kuvias!! :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. älä huoli, se on nyt taas kaikille vapaaa :) !

      Delete
  5. vaaleet ehdottomasti tai rusehtavat :) punanen on niin epäaito vaikka sulle sopiikin :)

    ReplyDelete
  6. voi että, tää sun blogi on ihana! ja sä oot söpö!:) hauskan ihanat hiukset ♥ sopii sulle! Hyvää viikonloppua!=)
    http://jouua.blogspot.fi

    ReplyDelete
  7. Uuu kiva blogi, tilasin kans sun youtube kanavan, niin hauskan olonen oot ;) rakastuin tohon banneriin btw

    ReplyDelete