Saturday, November 23

Me toteutettiin haave, josta pienenä aina unelmoitiintapaa
itols
idddol
tuaulu
tap
heiksa
idols
Selaillessani normaaliin tapaan nassukirjaa tylsyyteeni, huomasin kaverini pistäneen tilapäivityksen jossa hän etsiskeli viime torstain Idols live lähetykseen lähtijöitä, kun ei itse pystynyt lippujaan käyttämään. Mulla ei ollut sille päivälle muuta ohjelmaa, joten huusin liput itselleni välittömästi!

Kaatosateesta me juostiin vastaanotolle, siitä pitkien odostusten jälkeen istumapaikoille. Suoraan siihen tuomarien taakse, josta näki hyvin kaiken. Barona- areena joka näytti isommalta telkkarissa, mutta siellä me oltiin, istuttiin. Siellä minne aina pieninä tahdottiin ja unelmoitiin pääsevämme. Suoraan Idols lähetykseen. Nähtiin Heikki Paasonen jakamassa TUC- pusseja pienille pojille siinä eturivissa, sekä aivan upea ja vahva Jenni Vartiainen oli meistä sadan metrin päässä. Mitran laulusta kylmiä väreitä ja Josephin voltti aivan siitä läheltä katsottuna. Olo oli kuin sillä kymmenvuotiaalla pikku Joannalla kun se silloin katseli ensimmäisiä tuotantokausia silmät kiiluen nenä kiinni telkkarin näytössä. Se valomeri ja kaikki, menin taas hetkeksi sanattomaksi siitä kaikesta, mutta samalla koin pettymyksen tunteita kun tajusin ohjelman olevan jotain muuta mitä olin aina luullut sen olevan. Miljoonat kamerat tervehtivät meitä, ja isän viesti "te todellakin olette nyt telkkarissa" pisti pienen virneen naamalleni. Ikimuistoista, ainutlaatuista sekä mieletöntä, en tiedä miten kuvailla sitä kaikkea. Tästä olin pikkutytöstä asti haaveillut, ja nyt pääsin näkemään sen kaiken parhaanystävän kanssa. Kiitos siis sille neitokaiselle, joka teki tämän mahdolliseksi! & vaikka paluumatka ei sujunut ehkä niinkuin elokuvissa, oli ilta ainakin mulle ikimuistoinen.

6 comments:

 1. millä oot tehny banneris ? :) upeita kuvia, ja oot upee persoona :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. en ole tehnyt sitä. mutta muokkausohjelmalla tuollaisen varmasti pystyy tekemään. Sanni on tehnyt ton mulle. Ja kiitos paljonpaljonpaljon <3

   Delete
 2. millä putkella oot ottanu nää kuvat :)?

  ReplyDelete
  Replies
  1. nää on otettu Canon lens ef 50:1,8 milisellä putkella :) Niinku suurinosa mun kuvista

   Delete
 3. kirjotat ihanasti. kuvaat asiat tosi hyvin tekstissä. :) voisit kokeilla kirjottaa pidempiäkin tekstejä, vaikka tarinoita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. haha ihana :) joo siis kyllämä kirjan joskus aion kirjoittaaa! se ois siistiä :) ja kiitos <3

   Delete