Monday, November 25

Voiko tämä lattia pettää altamme?

heiluuu
ammmme
teflooon
lrg
hewi
autiotalot7
Pitkät homeisen hajuiset käytävät, teflon brothersien merkkien johdattelemana erääseen kylpyammeeseen hypänneet me, pitkät portaat kohti tuntematonta koristeltuna tägeillä, välillä mielessä kysymys että voiko tämä lattia pettää altamme? Vanha mies vainoamassa meitä siihen asti kunnes häivymme. Armeija tulituksia ja pelon tuntemuksia. Hylsyjä sekä kieloja. Hankkiudu toukasta eroon. Jos kesällä missasit kyseisen musavideon, niin katso ihmeessä. Siinä näkyvät talot ja kaikki muu paljon paremmin. Aivan tajuttoman huikee musavideo ja biisi, nauttikaa!


Näinä päivinä kun ulkoilmaan ei todellakaan huvita lähteä kylmän sään takia on aina loistava vaihtoehto kaivella vanhoja kansioita ja kaivata kesää. Muutamia kuvia siis meidän autiotalo reissulta Saviolta. Meinasin toissapäivänä tirauttaa muutaman kyyneleen kun huomasin, että autiotaloja on enää saviolla kaksi. Kuvissa näkyvä tyttönen on Axsi, käykää tsekkamassa senkin blogi!

10 comments:

 1. Upeita kuvia :) Mikä kamera sulla on tällä hetkellä ? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, tykkään itekki sikana! & canon 600D :-)

   Delete
 2. ooioi ihana postaus! tykkään nii paljo vanhoist rähjäsist rakennuksist ja niissä seikkailemisest.

  ReplyDelete
  Replies
  1. AAA HITSI VÄHÄ KIVA ET KOMMENTOIT, sun blogi on jostai syystä poistunu mun tilauslistalta nyt löysin sentaas!! Ja jep , niissä on se oma siisti tunnelmansa :)

   Delete
 3. oon uusi lukija ja en oo tätä Axsia ennen sun blogin puolella nähnyt :) ootteko hyviäkin ystäviä? ja aivan ihania kuvia ja täällä missä mäkin asun (Espoo) on makeita autiotaloja. En vaan uskalla mennä niihin

  ReplyDelete
  Replies
  1. oltiin axsinkanssa hyviä ystäviä, mutt aika muuttaa ihmisiä. On axsi näkyny täälä viimisen kolmenvuoden aikana aika paljonkin, mut eii viimisen vuoden aikana oltu harrastettu kuvaamista tai miittailemista töiden esimerkiksi takia samallatapaa =) ja oi cool, täytyyki espoon pojilta kysellä niistä taloista lisää siis!

   Delete
 4. uuuupeita kuvia!! mis oikee kuvailitte noi kuvat? :) ois siistii käydä itekkin tsekkaa toi paikka

  ReplyDelete
 5. Siis aivan törkeen upeita kuvia!! :) Missä tää kyseine talo mahtaa sijaita ja pääseekö sinne ihan kuka vaan? :D Ois tosi siistää päästä katteleen tonne! :) Kiva jos vastaat mul. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. keravan saviolla :-) njuna saviolle ja ne on siinä aseman vieressä. kaikki sinne pääsee :-)

   Delete