Wednesday, December 25

ARVONNAN VOITTAJA ON *rummunpärinää*

kuori
vähäphonee

DesingSkins kauppaan lahjakortin voittaja on siis selvillä. Arvonta tapahtui googlen omassa arvontaohjelmassa, ja tällä kertaa voittajaksi selviytyi:

erska96@gmail.com 

Onneksi olkoon voittajalle, mä otan suhun yhteyttä tän päivän aikana :-) Kiitos jokaiselle kilpailuun osallistuneelle & toivottavasti arpaonni suosii teitä sitten tulevassa skabassa!

8 comments:

 1. Oispa mageeta jos tekisit videoo natalian kaa :--))

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon tehnyt :) mut voin yrittää suostutella sen mun kanssa johonnki hasteesee :)

   Delete
 2. hei tiiätkö miten saa photoscapella ''rakeisuutta'' kuviin? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. oon pahoillaa mut en tiiä :c en omista photoscapee ): auttaisin muuten

   Delete
 3. moi, tulin vasta muutama päivä sitte tilanneeksi sun vlogi kanavan, mutta mun mielestä oot todella ihana persoona :) Sun videoita on mukava kattoo ja osaat kirjottaa tänne blogiis todella uskomattomalla tavalla. En tiiä onko kukaan koskaan sanonu sulle mut niis videois mis sul on vaaleet hiukset niin muistutat ihan Sini Sabotagea :D kaikki ne sun ilmeet ja eleet..

  ReplyDelete
  Replies
  1. HAHAH joo no ei oo muutaku muutamasta kuvasta joku joskus sanonut :) mut siis aina livenä sitä totes tosi moni :D eihänsiinä, kuuma muigelihan tuo sini on :)

   ja kiitos paljon <3 tällästen kommenttien takia nää harrastukset on ihan parhaita :3

   Delete
 4. Tuliko tämä sun kalavimmas ennen vai jälkeen kun Natalia julkaisi Sea Life kuvat? :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. no tää kuva on otettu kyllä aika paljon aikasemmin kuin natskun sealife kuvat (tää on korkeasaaresta) :--DD lisäksi kävin sealifessa jo yli vuos sitten ja hehkutin sitä tällä. Että kyllämä ensin oon näitä kaloja ihkutellut blogin puolella jos sitä meinaat.

   Delete