Tuesday, January 7

Miltä tuntuu kun sadat nauhat koskettavat?

KIASMAOFC
liaanei
liaane

Ehdoton suosikkini kiasmassa olet sinä. Sinussa saa uida ja sinä kosketat jokaista kohtaa kaikissa väreissä. Sinussa juoksee päivittäin satoja pikkulapsia, olet heille kuin viidakko jossa he rakastavat seikkailla. Minäkin seikkailin ja eksyin sinuun, olen tehnyt sen muutama vuosi sitten ensimmäisen kerran. Ja pelkään ettei se tule enään toistumaan nyt kun sinä katoat.

Me oltiin kiasmassa uutenavuotena hänen kanssaan ennen kuin valmistauduimme iltaan. Meitä oli monta muutakin, ja minulla oli sinun ostamasi leijonapaita jota rakastan. & jos sinä tahdot tietää kiasmasta enemmän, tästä pääset heidän nettisivuilleen.

8 comments:

 1. tosi hienoja kuvia ja kiva postaus !! (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiva että tykkäsit! Niin voi sitten toteuttaa tälläsiä jatkossakin :)

   Delete
 2. oi ihania kuvia, onks toi teos lähtemässä kiasmasta nyt pian?

  www.summersintheair-helmi.blogspot.com

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos! ja joo siis se näyttely vaihtuu ihan kohta, vielä kerkee käydä kattomassa ku mun muistaakseni se lähtee 12 tai 14 päivä. tuolta nettisivuilta näkee paremmin :)

   Delete
 3. Ihanii kuvia :)..TYKKÄÄN PALJON =).. Ite toivois palautetta millainen olisi sun mielestä hyvä uus ulkoasu mun blogille =)..
  http://ssusuuu.blogspot.com/2014/01/uuden-vuoden-postaus.html. En oo montaa kuukautta blogannut kaikki on vähän uutta :D.. Mutta kiitän jos voit vähän auttaa. Hyvää päivän jatkoa. =)

  ReplyDelete
  Replies
  1. lupaan käydä lähipäivinä urkkimassa ja jätän kommenttia että mitä pidin :3!

   Delete