Monday, March 24

BLOGINI ENSIMMÄINEN MEIKKIVIDEOJa luultavasti myös viimeinen.
Nyt ollaan niin kaukana meikäläisen mukavuus asteilta.
Mutta tätä oli toivottu todella paljon, joten olkaas hyvä! :-)

22 comments:

 1. meikkivinkki!

  laita ekana luomivärit ja vikana rajaukset ja ripsari!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu tiedän etse oikeesti menis niin :D mut uskomus se ei vaan onnistuis. Joutusin jokakerral pestä meikit pois ja alottaa alusta tai lopputulos muistuttas enemmänki pandakarhua, haha :D siks teen noin päi :)

   Delete
 2. Oi etta olet ihana! ja nii kauniit silmat! :-)

  ReplyDelete
 3. voi jonskis! jos mä tekisin meikkivideon ni se ois varmaan 1000x säälittävämpi ku tää :D jos ylipäätään käytän meikkiä ni sudin vaan mitä sattuu :D hyvin vedetty kamu x

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitti kamu! ja haha tahtoisin nähdä sellaiseen. IKÄVÄKOVA :(

   Delete
 4. kiva videoi hei! mut oon älyttömän kade kyllä sun ripsille, huhuh mite tuuheet :--D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Haha, mä kiitän isukkia niistä :3 ku ei ees tarvi taivuttaa niitä ku ne on valmiik kaarevat ah! & kiitti, tää vaati paljon julkasta tällänen, ku aattelin et mulle vaan nauretaan ku oon aivan surkee xd

   Delete
 5. ooot tosi söpö :)

  ReplyDelete
 6. selasin sun kaikki postaukset läpi ja pakko sanoo, että oot ihan mahtava persoona ja sun kirjotustapa on ihailtava! huomasin myös, että sulla on ihan tajuttoman hyvä musiikkimaku, joten aattelinkin kysyä, että oisko mahollista että tekisit jonkun näkösen musiikkipostauksen sun tän hetkisistä lemppari biiseistä tms? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oho sä oot selannu pitkän matkan o: ku onha niit postauksii kuiteki yli 300 !!kreisiä! jajooo voin tehä todellakin :3 oon just koonnu spotifylistaa, ni voisin samal julkasta sen täällä sitte :3 kiva ehotus, toteutan sen mahd nopsaa!

   Delete
 7. Olipas kiva video! Mäkin voisin tehdä tällaisen! :> Meikkijuttuja on aina kiva katsoa!

  Milla / millamainen

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo tee ihmeessä! ois hauska nähä miten muut toteuttavat. Tälläset videot kun blogimaailmasta on nykyään täysin kadonneita :D

   Delete
 8. oot niin eri ihminen näissä sun videoissa kun oikeessa elämässä, olen järkyttynyt! tämä ei ollut kehu

  ReplyDelete
  Replies
  1. :DDDDDD nositten et selvästikään tunne mua jos väität noin. Onneks se ei oo multa pois että sun mielipide on tämä, onneks mä tiedän itse minkälainen mä olen :-) joten jos koitit pahottaa mieleni, valitan, epäonnistuit :)

   Delete
  2. Oikeastaan sulla on nyt aika väärä käsitys musta ilmeisesti. Tunnen sut jo monen vuoden takaa. Ja sen voin kertoa etten ole yksin mielipiteeni kanssa. KAIKKI joiden kanssa oot tullu keskustelunaiheeksi tai oon kuullu susta edes jotain on negatiivista neiti hyvä. Joskus on ehkä hyvä katsoa peiliin ja miettiä itseään hieman enemmän. Siinä sulle mietittävää. Tarkoitus ei ole pahoittaa mieltä vaan antaa mietittävää ja herättää todellisuuteen.

   Delete
  3. :DDDDD "tarkoitukseni ei ole pahoittaa mieltä" sanot noin ku haukut mua anonyyminä. Ei, ei tää kuule pistä miettimään eikä herättelemään millään lailla. Ootko kuullut siitä, että ihmiset muuttuvat vuosien varrella? Sori, mutta minä en myöskään erotu millään lailla siinä massasta. Jonkun mielestä suunta on hyvä, jonkun mielestä huono. Eikä mua kuule mun entisten kavereiden mielipiteet oikeestaan liikuta millään tavalla. ;) Tässähetkessä on vaan neljä ihmistä, keiden mielipide kiinnostaa mua. Luultavimmin sinä et ole kukaan heistä, et edes luultavimmin tunne mua miltään tasolta, vaikka niin väität. Jos olisit, oisit tullu aikapäiviä sitten kertomaan nimelläsi asiasi. Jos sinulla ei siihen rahkeet riitä, valitan. Tää sun kommenttis ei liikuta mua anonyymisti mitenkään :) kunhan tahdoin sinulle tarkenntaa, ja voit itse miettiä enskerralla sanomisiasi, tuntematon.

   anteeksi valehtelin, pistise miettimään. Minkä ihmeen takia ihminen on noin tyhmä eikä ymmärrä. Että jotkut täällä menee eteenpäin elämässä ja muuttuu. Kun sinun kaltaisesi ihmiset jäävät paikoilleen muistelemaan vanhoja. sinun se kannattaisi herätä todellisuuteen, ja unohtaa se kiltti pieni viaton ja haavoittuvainen joanna sieltä nuoruusvuosilta :)

   Delete
  4. :D mielenkiintoinen vastaus henkilöltä jota ei kiinnosta yhtään. Ja kyllä tunnen sut vieläkin. Toki ihmiset muuttuu, ainoastaan hämmentävää on se että ihminen on arjessa erilainen aina kuin videoissaan ja kirjoituksissaan. Sanot mitä sanot. Joko olet tekopyhä tai et uskalla olla oma itsesi. Tsemppiä!

   Delete
 9. joo tosiaa laita se luomari ennen kajaalia? eihä tost tuu mtn! rajaukset menee iha paskasiks.....

  ReplyDelete