Saturday, March 1

Kaikki mitä tahdon elämässä tehdä on matkustaa, rakastaa ja olla onnellinenAlanya, Turkey 2011   

Kuinka moni kaipaa kesään? Avasin mun vanhat matkailu kuvatiedostot ja melkeen purskahdin itkuun kun tuli niin ikävä kesää ja lämpöä. Löysin sieltä samalla vanhoja matkakuvia vuosien varrelta, ja ajattelin näytellä näitä blogin puolella koska uskon monia kiinnostavan. Kuvat on todella paljon huonolaatusempia kuin normaalisti mun kuvat, sillä nää on otettu vanhalla nikonilla. Mutta jos kysymyksiä tulee maihin liittyen, niin lupaan vastata mahdollisimman hyvin niihin!


Mökki ja Alanya 357
Mökki ja Alanya 183
Mökki ja Alanya 394
mmm
Mökki ja Alanya 291
fire
Mökki ja Alanya 469
Mökki ja Alanya 215
Mökki ja Alanya 359
Mökki ja Alanya 453
basar
123
Mökki ja Alanya 472
m
Eniten ikävöin turkkia, vietin sielä viikon mun parhaanystävän kanssa. Ja se oli kyllä naurun ja hymyn täyteinen viikko. Tipppukiviluolia, sekajätettä meressä mutta parinkilometrin päässä sijaitsevan upean rannan löytäminen juuri viimeisenä päivänä. Ihana hotelli henkilökunta ja nutellaa aamupalalla, melkein viisikymmentä astetta lämpöä ja upea basaarikuja, halpa ruoka ja loistava leipä kera salsakastikkeen jota me rakastettiin syödä alkupalaksi kilpaa. Bussin kyytiin joutui juosta, koska se ei pysähtynytkään ja upeat tulisyöksijät hotellin hupi-illoissa. Vanhan linnan rauniot ja kukkula, jossa auringonlasku on ollut kaunein mitä olen nähnyt. Sinne tahdon kanssasi joskus. Kukkia & koruja tuova mies aamu-uinnillamme. Veneretki josta sai hypätä mereen, Suomen voitto jääkiekossa ja poika saunoi kyllä aamuneljään soiden täysiä hotellin kajareista. Pettymyksen tuottamista ja kuumottelevat me. Tää reissu oli loistava esimerkki siitä, että ilman alkoholiakin voi olla kivaa. Tätä reissua me muistellaan lämmöllä, ja ollaan Veeran kanssa sovittu palaavamme vielä tonne samaiseen hotelliin. Sen samaisen kukkia antavan miehen luokse, koska hän oli ihana. Rakastan turkkia & varsinkin Alanyaa! Minkälaisia kokemuksia teillä on?

Odotan niin innolla tulevia reissuja, oon kehittynyt niin paljon valokuvaajana ja fiilistelijänä. Että tahdon nähdä, millaista kädenjälkeä saisin aikaiseksi täysin ventovieraista paikoista!

14 comments:

 1. ihania kuvia! :3 ite en oo koskaan ollut turkissa, mut haluisin kyllä joskus käydä :) mun serkut on käyny sielä joka vuosi niin kauan kun muistan! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. hahah joo se on todella koukuttava paikka :) !

   Delete
 2. oulussakin näkyy jo asfalttia lumen alta, ja se vie mua koko ajan eteenpäin kohti kesää !! (: ihania kuvia oot täällä ja instassakin jakanu (:

  ReplyDelete
  Replies
  1. kiitos <3 JAJEP, tosin täällä sataa just nyt lunta, buu ):

   Delete
 3. ei vitsi sä oot melkei normaalikokonen nois kuvis, iha hyvält näyttää! <3 tsemppii treeniin

  ReplyDelete
  Replies
  1. en tiedä pitäskö tää ottaa positiivisena vai negatiivisena kommenttina, mut kiitti tsempistä ainaki :)

   Delete
 4. ihania kuvia! c:

  ReplyDelete
 5. elämäni pahimpia kuumotuksia ikinä todellakin! ottoäidin paniikki paluu lennolla, vikana päivänä sairastuminen (ylläriylläri sairastun reissulla), pina colada, baarimikkojen ristiminen jack daniels girliks, ilmaista cokista snapsilasista, vitun isot ötökät, aristokattien laulaminen, tanskalaisen pojan tuopista pöllityt kaljat, sun ihastus, tajuttomat aallot jotka sai meidät kaatumaan, vain ruskettuneet polvet. aletaan kerää vähä pulloja nii päästään takas!

  ReplyDelete
 6. oi ihania kuvia! oot kyllä taitava vangitsemaan tunnelman kuviisi :)

  ReplyDelete
 7. katsoin ton postauksen vuodesta 2014 ja päätin kattoo tän postauksen. tuli vaan mieleen, että missä hotellissa te sit olitte? :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. meijän hotellin nimi oli Orient Suite , ja jos oot siis itse matkaamassa alanyaan, niin tässä on monien vuosien takaa kyseinen postaus jonka oon sillon matkan jälkeen rustannut : http://shakalakakala.blogspot.fi/2011/08/turkey-alanya-antalya.html

   Delete