Sunday, March 2

Menetin sydämeni Kroatialle

IMG_0886
IMG_0907
IMG_0923
IMG_0961
IMG_1164
IMG_1223
IMG_0826
varpaat
IMG_1225
IMG_1031
IMG_1072
IMG_0617
nöin
Kroatia on viimeisin ulkomaan reissu millä olen ollut, jossei Viroa lasketa. Ja myös kaunein!
Ihana luonnonsuojelupuisto, paljon söpöjä pikkukyliä isojen välimatkojen päässä toisistaan, kaunis turkoosinvärinen meri, mutta aivan liikaa merisiilejä joten uiminen oli lähes mahdotonta. kujakissoja, kauniita vanhoja rakennuksia ja muutenkin tarkasti suunniteltu arkkitehtuuri, meillä mieletön huvila jossa oli uima-allas pihalla. Se suloinen poika joka halusi jutella kanssani jokainen ilta rannalla, halpa ruoka kilohinnoiteltuna, kuulema loistava meriruoka ja lämmintä riitti ilman sateita. Keräsimme joka ilta simpukat itse merestä snorkkeleilla, kävimme upeilla sukellusretkillä jotka kestivät koko päivän. Meillä oli se oma pimeä taxi, joka haki meidät tiettyyn aikaan keskustaan syömään. Paljon mäki nousuja ja laskuja, longboardilla menevän unelma. Ehdottomasti kaunein ja hienoin lomakohde missä olen ollut tähän mennessä, menetin sydämeni Kroatialle.

Näitä kuvia riittäisi vaikka kuinka, mutta lisää niitä sitten joskus. Oletteko te käyneet kroatiassa? mitä piditte?

12 comments:

 1. & näistä ehkä huomaa eron. Koska nää on otettu nykyisellä kameralla :D

  ReplyDelete
 2. äääää haluun kans Kroatiaan! :3 superihania kuvia :3

  ReplyDelete
 3. hei lisää reissukuvia ja tämmösiä matkapostauksia! :3

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo :D kyllänäitä tulee hetikun saan aikaseksi :) nyt loppu muokatut kuvat ni pitää jokupäivä varailla siihen taas aikaa!

   Delete
 4. mitä kameraa käytät sit nykyään:)?
  Ja ihana banneri! Millä oot tehny sen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. canon 600D :) ja kiitos, se on mun kaverin tekemä! :)

   Delete
 5. oii kroatia on ehkä ihanin!

  ReplyDelete
 6. ite olin kans Kroatiassa viime kesänä ja oon kyllä ihan samaa mieltä, aivan upea paikka! superhyviä kuvia :) ainiin ja olitko missäpäin Kroatiaa?

  ReplyDelete
 7. Olisi kiva jos voisit laittaa tänne blogin puolelle sen palkin,mistä voi valita kuukauden perusteella minkä postauksen lukee.Olis kiva jos vois katella pitkästä aikaa sun vanhoja postauksia,ilman että tarviis iiihan joka ikistä selata läpi :D

  ReplyDelete