Saturday, May 3

Let me introduce myself


mäk

Aika esitellä minut, ja sen mitä olen tällähetkellä.
Mä olen Joanna, tottelen myös nimiä jonski, jomppa, kebu yms. Mitä tässä vuosien varrella noita hellyyttelynimiä on mukaan tarttunutkaan. Olen elänyt 19 kesää & 21. päivä tätäkuuta tulee mittariin ne pyöreänmaagiset 20 vuotta.. apua! Näin vanhaksi tyttöseksi en kuitenkaan itseäni koe. Henkinen ikä viipottelee sielä 12- ikävuoden paikkeilla, jonka ehkä minusta huomaakin. Mutta tahtoisinkin olla ikuinen lapsi, joten se on kai sitten ihan ok, onhan?  

Asun pienessä rakastettavassa kaupungissa = Järvenpäässä vanhempieni nurkissa vielä toistaiseksi. Suunnitelmissa olisi muuttaa pois tässä kesän aikana, viimeistään syksyllä kunhan saa muun elämän siinä ympärillä rullaamaan ensin. & oon aatellut muuttaa yksin, vaikka kyllähän mulla on rakastettava poikaystäväkin elämässä. Itseasiassa oon pörränyt hänen nurkissaan nyt 8/10 viikkoa mun työharjottelun ajasta. Mutta kun muutan, tahdon asua ensin yksin. & kun nyt työharjoittelusta puhuttiin, niin opiskelen Keuda Tuusulassa Lähihoitaja-alaa, ja kuulin juuri viime keskiviikkona että tämä tyttöhän valmistuu myös tänä keväänä!

Sitten näihin perustietoihin voisin vielä höpistä harrastuksista. Tällähetkellä vlogaan = teen videoita youtubeen, kuvaan/videokuvaan, kirjoitan tätä blogia sekä käyn lenkeillä. Joka on mun mielestä ystävien, poikaystävän ja työharjottelun ohella ihan tarpeeksi aktiviteettia mun viikoon. Mutta ehkä se näistä peruslöpinöistä, jos tulee kysymyksiä muuten koskien minua (kuulostipa itserakkaalta) tai mun elämää ylipäätään, niin rohkeesti vaan kysymyksiä tulemaan! :-)

Ajattelin tehdä tälläsen ns postaus sarjan. Eli enskerralla kun runosuoni alkaa sykkimään, niin voitas mennä sitten vähä diipimpiin juttuihin. Mitä ootte mieltä?

Tässä vielä linkit mun muihin SOME kanaviin, koska blogia päivitän niistä vähiten kiireen takia:
Sähköposti: joannaemiliaa@hotmail.com

9 comments:

 1. tällänen postaussarja kuulostaa ihanalta ! do itttt :--)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Niiku tälläsiä on nyt viimeaikoina pyydetty todellapaljon, ni aattelin nyt sit toteuttaa tällee pätkissä, ettei olis niin paljoo luettavaa yheks kerraks :) kiva että innostuit!

   Delete
 2. joojoo sun tekstit on ihania ja säkin oot voihhhh

  ReplyDelete
 3. This comment has been removed by a blog administrator.

  ReplyDelete
  Replies
  1. pixlr.com :-) awaaw kiitos paljon!! ää :3

   Delete
 4. Oootko 20v mä luulin että oot jotain 17 :0 eisiispahalla:)

  ReplyDelete