Sunday, May 11

Tämä on minun polkuni, ei kenenkään muun

repsu
Mitä mun elämään kuuluu? En muista edes koska siitä olisin teille kertonut. Siis ihan vain kuulumisia.
Viimeviikko oli mulle itelleni todella rankka. Kuulin etten pääse työharjottelusta läpi, ja että mun valmistuminen siirtyy ensitalveen. Asian hyväksymiseen en ole vieläkään myöntynyt, olen vain pettynyt itseeni. Ettei musta olekkaan vielä niin isoihin asioihin.
Ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa...
kuksi
uy
Se, että koko tämän kevään mä olen niska hiessä yrittänyt pakertaa tehtäviä, jotta voisin keväällä hymyillä leveästi muiden koululaisten edessä ja taputtaa olkapäälle. Mä tosiaan tein sen. Mutta ei, kaikki vaan valui sormienvälistä kahden lauseen aikana. Kyllätää tästä, hoen sitä itselleni kokoajan. Kylläsesiitä... Varsinainen arviointi on ensiviikolla, sitten selviää mun virallinen tuomio.
Ahdistaa, ahdistaa, ahdistaa...
säei
Mutta tuon tämänhetken suurimman murheen & kiireen keskellä, on tapahtunut paljon hyvääkin. Kevät on tulossa, kohta eletään kesässä. Päivät ovat pitempiä ja yöt ovat yöttömämpiä. Valoa tulvii jokaisesta raollaan olevasta, ja se saa hymyilemään. Olen kerennyt kuvata paljon, en vain todellakaan tiedä milloin saan niitä aikaiseksi jaettua tänne. Tässä kuitenkin todella sekaisia otoksia & pieniä sniikpiikkejä tulevaisuudesta. Kohta me olemme 365 päivää yhdesssä, ajatus niin pitkästä ajasta pistää hymyilyttämään. Kohta minä olen 20 kesää nähnyt, sekin ahdistaa omalla tavallaan. Yksi neljäsosa elämästä on takanapäin. Mulla on ihania ystäviä ja rakastava perhe. Mulla ei ole siis oikeutta näyttää vääristynyttä naamaa.

Vaikka nyt mieleni tekee vain huutoitkeä vessanlattialla epäonnistumisestani. On täällä asioita jotka muistuttavat syystä jatkaa. Tämä on minun polkuni, ei kenenkään muun.

& jos joku on missannut vielä tämän LOHTU -biisin, niin ehdottomasti kuuntelemaan. Nyt ollaan hyvän asialla ja suuret suomalaiset starat tukemassa. Vaikka en ole lapsiystävä, sai tää video ja kappale tälläsenkin jääsydämen itkemään. Mielettömiä asioita.

14 comments:

 1. Tommonen kyllä harmittaa, mutta tsemppiä ja voimaa. Tiedän sun tunteen (itse myös myöhemmin valmistunut). Ei saa niitä kivoja juhlia taikka ei pysty nauttimaan juhlista edes samalla tavalla kuin kaverit sinä päivänä :-( MUTTA kuten sanoit. Kesä tulee ja aurinko ♥♥♥

  Voidaan yrittää nähdä kesällä enemmän ja tehdä niitä videoita :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. joo, ja ennenkin kesälomaa :3 oot ihana anni en kestä <3

   ja joo kaikki järjestyy. En päässyt työharjottelusta läpi, ja sekös harmittaa. Tällä alalla kun ei voi kehittyä muutakun kehittämällä itseänsä. En oo kuulema tarpeeks kypsä, vaan mun taidot on kehittymisvaiheessa vasta ): ja no tottakai ne kesävalmistujaiset ois ollu siisteimmät ikinä! mut ei voi mmitään. toivotaan et mulle näytetään vihreet valoo huomenna, koska opettajan näkökulmat. mut sä oot ihana, en kestä <3

   Delete
 2. Voi harmi ettet päässy harjotteluu läpi :( Mutta muista että vaikket saiskaan nyt keväällä papereita niin nyt se tietysti tuntuu suurelta ja harmittaa, mutta syksy tulee niin nopeesti ettet huomaakaan ja sitten on synkkään vuodenaikaan taas jotain odotettavaa :-) Tsemppiä!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihana katsku en kestää <3 joo, kylläse tulee nopsaan. Se onvaan se epäonnistumisen tunne, ettei musta ollukkaan vielä olemaan kypsä vaikka luulin. Ja koska pitää uusia se työharjottelu... rankkoja juttuja ihmiselle jolla on pirun surkee maltti :-D mut kyllätää tästä! täältä noustaan :)

   Delete
 3. Siis pakko nyt kysyy mut miten on edes mahdollista ettei pääse harjoittelusta läpi?:0 eiks kuitenki harjoitteluista pitäis päästä suht helposti jos tekee kaiken mitä pyydetään/ on tehtävänä :0 vai oonko käsittäny ihan väärin..

  ReplyDelete
  Replies
  1. no nimenomaan :D! sehän tässä onse päähän ottava seikka. Oon ollut sielä aina, ja aktiivinen ja tehny kaiken mitä pitää. Mutta silti, en kuulema täytä kriteereitä kehitystasolla. Kun papereissakin lukee, että ykköseen vaaditaan vaan se, että osaa tuetusti toimia. En mä nyt niin avuton ole etten ees tuettuna osaisi toimia oikein :D

   Delete
  2. joten varmaan ymmärrät miksi mun fiilis on tällähetkellä tämä. Koska eihänse voi mitenkään olla mahdollista.

   Delete
  3. Oon tän kysymyksen tehny ano! Siis eiks teillä opettaja voi kumoo tommosta jos se tietää et sä osaat.. Itekään en vaan just käsitä miten et pääsis läpi kun et vaikuta ihmiseltä joka ei osais :D mut hei paljon tsemppiä sulle kuitenki nyt kaikkeen, vaikka varmasti oikeesti toi nyt vituttaa..!

   Delete
 4. voi ei, niiin harmi kun et päässyt läpi. :( mut sä teit parhaasi, eiköniin? se on tärkeintä :) ja aina jos on paha olla niin voi miettiä kesää ja sitä lämpöä, valoa, kiirettömyyttä, kaikkia ihania kesäjuttuja :3 hymyilevät ihmiset on myös ihania ja piristäviä! kaikki menee aina viimestään lopussa hyvin :) :3

  ReplyDelete
 5. Varmaa ihan sairaan ärsyttävää, voin vaan kuvitella! Itellä vasta eka vuos takana lähärissä ja tuntuu jo tosi uuvuttavalta. Pitäs vielä muutama tentti päästä läpi niin pääsis toppiin kesäloman jälkeen (ei paineita ei...). Mutta hei tsemppiä sulle! Kyllä sä paperit tulet sieltää saamaan! :--)

  ReplyDelete
 6. Hei en kehdannu laittaa viestiä mun youtube tunnuksilla sun uusimpaas videoos ni aattelin kirjottaa nyt tänne blogin puolelle! Oon kans lähihoitajaopiskelija ja nyt kans viimistä vuotta ja valmistuminen eessä. Huomenna saan kuulla arvioinnissa et valmistunko vai en, pelottaa entistä enemmän ku katoin sun videon ja voin jotenki niiiin samaistua suhun. Mulla on niin monet harjottelut menny omasta mielestäni hyvin ja aina oon petrannu lisää ja lisää.. mut miten sanoo opettaja? Päin persettä tehty ja aina verrataan niihin kultanen lusikka suus syntyneisiin oppilaisiin jotka osaa kaiken ja on niin täydellisiä ja pitäs sit itekki olla samalla tasolla. Mut ei, ei musta oo siihen. Välillä tuntuu et opettajat ajattelee vaan sitä yhtä ja oikeeta linjaa. Ei ota huomioon ns. heikompia tai hitaammin oppivia. Monta kertaa on käyny niin et ohjaaja antaa numeroks 2 mut sit opettajan sana ratkasee ja numero tippuu ykköseen. Musta se on väärin koska ei se opettaja arvioi ku niitä kirjallisia tehtäviä ja mun mielestä harjotteluissa kuitenki tärkeintä on se käytäntö ja sit koulussa on ne kirjalliset. Ei se opettaja tiedä miten on toiminu harjottelupaikalla yms.. Ja se et ite tuntee olevansa kehittyny jossain, esim mun kohdalla nyt vaikka sosiaalisuudessa ni opettaja tyrmää sen kokonaan ja sanoo ettei oo tarpeeks kehitystä havaittavissa. Vitut. Mä kehityn miten kehityn ja tunnen sen ite varmaa hiukka paremmi ku hän.
  En osaa muuta sanoo ku tsemia sulle ja kyl sä sen koulun viel selätät! ♡

  ReplyDelete
 7. Ja sori jos tuli sekava viesti :D meni ajatuksetki sekasi ku voisin puhua aiheesta vaikka kuinka!

  ReplyDelete