Friday, February 20

TULEVAN & U U D E N VUODEN LUPAILUJA


Tuun tunnetusti hieman myöhässä postauksissa. Eletäänhän nyt jo toista kuukautta tästä vuodesta. Hyvä siis kertoille omista uudenvuoden lupauksista tähän väliin. Mä en siis henk kohtaisesti kauheasti usko näihin "uusi vuosi uusi minä" -juttuihin, niin kuin moni muukin on sanonut. Mutta pienillä elämäntapamuutoksilla on kiva startata vuosi, niin mäkin tein tänä vuonna & nyt ajattelin kertoa teillekkin mitä sitä tuli itsensä kanssa sovittua:

JEJAA

Kaikki ketkä mut tuntevat, tietävät varmasti mun heikkoudesta suklaata kohtaan. Tänä vuonna sille tuli stoppi. Sovittiin nimittäin muutamien naamojen kanssa että haastetaan toisemme. Suklaaton vuosi 2015 on siis käynnissä & hyvin olen kyennyt elämään ilman. Suklaan syönti nimittäin riistäytyi tossa loppuvuotta kohden mennessä aivan käsistä. 2-3 suklaalevyä viikossa ei kuulosta omaan korvaan järin terveelliseltä/suositeltavalta, joten päätin jättää sen kokonaan tästä vuodesta pois. Katsotaan kuinka pitkään tätä kestää.

Toinen terveellisyys hakuinen lupaus oli vedenjuonti. Tällä hetkellä mulle menee vettä 2-4 litraa päivässä kurkusta alas ihan helposti päivän mittaan. Ajattelin tästä tehdä postausta lähiaikoina kyllä, sillä itse huomaan ainakin ulkonäössä paljon muutoksia vedenjuonnin lisäämisen jälkeen. Kiinnostaisko teitä tällänen?

JEHAHA

Yks myös isoista lupauksista on videoihin & tähän blogiin panostaminen. Sisältöä en tahdo julkaista enää yhtään, ellen ole itse siihen 100% tyytyväinen. Huomasin sen viimevuonna, että innostus ja panostaminen laski huimasti kumpaakin harrastusta kohtaan, kun tein siitä itselleni pakotettua. Tästä lähin aion tehdä kumpaakin vain silloin, kun mulla on fiilistä. Tänä vuonna olen kyllä videoinut & valokuvannut vaikka millä mitalla, joista kumpaakin sisätöä tullaan näkemään, kun mun mielentila on siihen sopiva.

Blogista kuitenkin sen verran. Mä pyrin tästä eteenpäin kirjoittamaan sellaista lifestyle tyyliin suuntaavaa settiä, silti omana itsenäni ja minulle sopivalla kirjoitustyylillä. Eniten mä silti rakastan kertoilla teille mun tuntemuksia ja tarinoita niin kuin aina ennenkin, mutta tahdon myös kokeilla tänä vuonna uudempia suuntauksia & ehkä jopa innostua enemmän asukuvista? Niitä blogiini ainakin monet kaipailevat.

EJEJEJE

Erityisesti silti tahdon tänä vuonna panostaa mun ystäviin, koska viime vuonna mä olin erittäin huono ystävä. Faktahan on nimittäin se, että ilman heitä ei ole minua, ja he ansaitsevat kaiken hyvän minusta heille. Viime vuonna ihmisten tärkeys unohtui omien ongelmien takia, joten tänä vuonna aion korvata kaiken sen & enemmänkin.

IGIG

Siinä ne oikeastaan oli, vaikka se kuulostaa vähälle, niin minulle tämä on paljon asioita, isoja muutoksia jokapäiväisessä elämässä. Olen silti erittäin tyytyväinen tähän pariin kuukauteen mitä olen uusilla arvoillani ja elämäntavoillani kulkenut tätä matkaa. Taas vähän lähempänä itsevarmempaa minää. Minkälaisia teidän uuden vuoden lupaukset oli? Entä onko ne pitäneet tähän asti?


Kuvat on mun instagramista
Instagram: joannaemiliaa1 comment:

  1. Kiinnostais postaus tuosta vedenjuonnin vaikutuksista mitä oot huomannu! :D Itekki oon yrittäny lisätä vedenjuontia. Tuntuu vaan , et se välillä tekee hirveen raskaaks olon ku maha täynnä vettä ;D

    ReplyDelete