Friday, February 14

KORUHARAKKA

IMG_6153
IMG_6158
IMG_6152
Kaikki mun blogia lukevat tietävätkin, etten mä ole mikään kovinkaan aktiivinen korujen käyttäjä. Nyt mulla oli mahdollisuus tilata KORUHARAKKA.COM netti sivulta itselleni muutamat koruset, ja ne saapuivatkin tossa vähän aika sitten postiluukusta söpössä vaaleenpunaisesa pussissa. Paketin sisältöä en tosin esittele teille ihan vielä sen tarkemmin.

Koruharakka.com: issa on nyt ystävänpäivän kunniaksi kiva tarjous, kun ostat tuotteita yli 20 eurolla saat kaupanpäälle söpön avaimenperän. Lisäksi Koruharakan Facebook -sivulla on hyvin usein loistavia tarjous vinkkauksia liittyen koruharakan valikoimaan.

Ei mulla sitten muuta kun että hyvää ystävänpäivää kaikille! Mulla alkaakin tulemaan taas kiire, oon ollut jo koko aamun menossa. Toivottavasti iltaan mennessä helpottaisi. :-)

13 comments:

 1. sun blogi on iha paska nykyää..

  ReplyDelete
  Replies
  1. nomutta sehän motivoikin mua tosipaljon että ilmaisit asiasi näin :D

   Delete
  2. This comment has been removed by the author.

   Delete
 2. pelkkiä mainoksia taas, en sun blogia jaksa enää lukea. ei oikee oo enään mitään sisältöä tässä

  ReplyDelete
  Replies
  1. siis mitäihmettä :DDDDDD jos sanoin kakspostausta alempana että tässä kuussa tulee vielä muutama tällänen ja sitne stoppaa ni hetisä tuut ja valitat. eikainyt talvella tuukkaa sisältöä koska on niin pimeetä eikä tosiaan innosta kuvata pimeellä. Sit sun täytyy varmaa lukee mun blogia vaan kesäsin ku kerran ei sisältö muuten ku sillon kelpaa :D

   Delete
  2. no hyvin kaikki muutkin bloggaajat jaksaa postailla. sun blogintaso on nykyään todella huono.

   Delete
  3. no mä lupaan et kesää kohti se paranee. Nytki on miljoonii kuvii viimise kuukaude ajalt IHAN LIFESTYLE tyylisiä. ni niitä kyllä alkaa tulemaa sittenkun on sen aika. Mut joo, enhänmä mitään voi kieltämäänkään mennä. Itsekin myönsin siinä postauksesssa et tää blogi on paskaa tän yhteistyö jutun takia. Mut nää postukset on tehtävä mitä nyt on tullu, koska muutenhan se olis varastamista :--D ja uskon et ne ketä oikeesti täst blogista tykkää, tietää että kohta koittaa taas paremmat ajat.

   Delete
  4. sama ano laittanu nää kaks peräkkäistä kommenttia, tosi kivasti 'antanu palautetta' .. aikuismaista joo.

   Delete
  5. hyvin mahollista :-D koska nää tuli lähes samaa aikaa haha! ei välitetä niistä. enemmän huvittaa ku sanoin just pari tekstii aikasemmin et näitä tulee tässä kuussa muutama ja sitne loppuu !

   Delete
  6. kuka on väittäny et oon aikuinen?

   Delete
 3. ääh, älä välitä tollasista anonyymeistä, musta postauksissa on parempi se laatu eikä se määrä. muutama postaus kuukaudessakin on ihan jees, jos sisältöä on tarpeeksi ja teksti on normaalia syvällisempää / tms. kiinnostavaa. sun blogi on just tällänen, vaikka sitä sisältöä ilmestyis kerran puolessa vuodessa, se on silti tekstiltään ja ajatusmaailmaltaan paljon rikkaampaa kuin muutamissa massablogeissa joissa sisältöä ilmestyy miltei joka päivä. keep it going girl! (-:

  ReplyDelete
  Replies
  1. ihanaa että täällä on näitä just oikeitakin lukijoita! Mutta enmäkään näistä postauksista niinkään välitä ite muiden blogeissa :D ja senhän takia tuo otsikkokin kertoo jo ettei ole mitään ihmeellistä tiedossa. yritän aina varotella just näitä esittelypostausten vihaajia :DD mutta ihana sinä, eitää linja kauaa jatku ja pian jatketaanki sit pelkästää jokapäiväiskuvien ja niiden sun rakastamien tekstien kanssa. Oisvaan hassua kirjottaa tälläsiin postauksiin niin sellasta korumaista tekstiä :-D

   Delete
 4. no hohhoi taas noita anoja.. :-D musta sun blogi on tosi laadukas vieläkin, mua ei ainakaan haittaa aina välillä näitä yhteistyöpostauksia katella! eri asia sitten jos joka ikinen postaus pursuaa alekoodeja ja linkkejä nettikauppoihin.. talvella vaan jokaiselle bloggaajalle tulee varmasti ainakin vähän ispiksen puutetta ja kuvausinto vähenee pimeällä. onneks kesä ei kuitenkaa oo enää kaukana :-)

  ReplyDelete