Monday, May 12

Maistuisiko sinulle frappuchino ?

Moni on varmaan joskus kuullut Starbucksista (en usko) ?
& kukaan ei varmaan ole koskaan maistanut taivaallisen makuista Frappuchinoa kyseisessä kahvilassa (en usko).

Itsehän olen kokematon kyseisen kahvilan käyttäjä (ihan oikeasti, en ole koskaan käynyt). Caramel Frappuchino on aina ollut mulle sellanen "joku päivä mä vielä maistan tota" juttu. Mutta nyt mulla saattaa tulla vihdoin aika, jolloin pääsen maistamaan kyseistä herkkua ihan oikeasti. Ja tottakai täyttämään instagramin starbucks täyteisillä kuvilla jajajaj...


tumblr_m9nt78MKb51qek4n2o1_700


Ottamaan yhden teistä mun mukaan! Mulla olis teille nyt nimittäin aika suussa sulava skaba tiedossa. Jos makuhermosi heräsivät juuri, niin selaa ihmeessä vähän alaspäin & tsekkaa mistä on kyse!

Ootko sä koskaan miettinyt mitä Frappuchinot sisältävät? No, nyt sulla on mahdollisuus saada siihen oikeen oikeaoppinen vastaus Starbucks baristan johdolla!

Me nimittäin tahdotaan mun blogi/vlogi ystävättäreni Annin ( Blurry Runner ) kanssa tarjota teille mieletön mahdollisuus päästä meidän kanssa valmistamaan kyseisiä Frappuchinoja ihan Starbucksiin. Kuulit oikein, mahdollisuus siis päästä mun ja Annin kanssa valmistamaan Starbucksiin kahvia, ja just nimenomaan suussasulavia Frappuchinoja!

STAAR

Mä arvon siis omasta blogistani yhden voittajan, & Anni arpoo yhden omastaan (eli seuraamalla kummankin blogia & osallistumalla, tuplaat sun mahdollisuudet voittaa!) & jotta voit osallistua arvontaan, on sinun otettava huomioon seuraavat ohjeenmukaiset kohdat:
  1. Sinulla tulee olla aktiivinen blogi tai olet valmis kirjoittamaan Joannan sekä Annin blogeihin pienen tekstin päivästä.
  2. Sinun tulee olla a view from the afternoon sekä Blurry Runner blogin lukija.
  3. Sinulla on oltava mahdollisuus lunastaa palkinto ennen heinäkuun 9. päivää.
    Paikkana joko Starbucks Helsinki/Lentokenttä.
  4. Kommentoi sekä Joannan, että Annin blogiin: miksi juuri sinä? mikä on sinun suosikki frappuccino? + toimiva sähköposti.
  5. Plussaa saa, jos olet Joannaemiliaa sekä Anni S. facebook sivun tykkääjä.
  6. Arvonta päättyy su 25.5.2014. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.
Jos ilmenee kysymyksiä skabaan liittyen, niin vastaan mielelläni! 
Muuten toivotan kaikille hirmusesti tsemppiä ja arpaonnea :-)

20 comments:

  1. ooooo :O apua en pysy paikallani ku innostuin ihan sikana tästä XD mutta siis syy miks mun pitäis voittaa on se, että oon ihan superkiinnostunu kaikista kahveista ja haluisin maistaa tyyliin kaikkia maailman kahveja. en myöskään kovin usein pääse starbucksilla käymään niin tää olis ihan ainutlaatunen ja uskomaton tilaisuus päästä tekemään ite frappuchinoo! oon tainnut maistaa vaan tuota caramel frappuchinoo ja se oli ihan älyttömän hyvää :-) eli se on varmaan mun lemppari :3
    sposti: sonjapaasimaa@gmail.com
    laitan vielä mun bloginkin tähän :-) sonjakatriina.blogspot.fi

    ReplyDelete
  2. Oi ihana kilpailu!
    Mä haluisin ehdottomasti tehdä jonkun sekotuksen chocolate chip mochasta ja erilaisista makusiirapeista, varsinkin caramelia valuttaisin mukaan aika reippaasti ;) En oo tähän mennessä maistanut kuin strawberries and creamia ja olis kiva saada monta makuelämystä samaan aikaan!

    säpo: minnamarikaa ät hotmail.fi
    Ja mulla on aktiivinen blogi :)

    ReplyDelete
  3. + tykkäsin molemmista FB-sivuista :)

    ReplyDelete
  4. ihanaaihanaaihanaa <3
    Miksi juuri minä?
    Kesälomani on näillänäkymin täysin tyhjä. Yksinkertaisesti mitään ohjelmaa ei ole tiedossa, eikä kesätöitä joista tulisi rahaa millä järjestääkään mitään 'isompaa' ohjelmaa. Jokainen Helsingin visiitti on mulle aivan luksusta, pääsen käymään niin harvoin! Myös aivan huippua olisi päästä Starbucksiin! Voin vain haaveilla Java chipeistä ja Caramel frappuchinoista, ehkä joku päivä mäkin niitä pääsen maistelemaan ! :-) Vuoden 2014 alussa päätin, että tästä tulee mun elämäni paras vuosi ja että kirjoitan vuoden jokaisen ihanan asian ylös, tämä varmasti tulisi olemaan sellainen!

    laurrr@hotmail.fi ja haaveilijasisko.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. Voi Joanna miten innostuin tästä kilpailusta! Ensinnäkin: ois niin kivaa päästä tapaamaan sua/ teitä ! Toisekseen, en oo mäkään IKINÄ päässyt käymään = jaksanut jonottaa kyseiseen kahvilaan. Lempi frappu ois joku karamelli tai suklaahässäkkä, jossa ois ihanaa kermaista pehmeyttä ja jotain pureskeltavia hippusia. Fb-sivuista laikattu ok :---)

    millinjuttuja.blogspot.com
    milja.elina@hotmail.com

    ReplyDelete
  6. Ai että maistuisko :D Voi kyllä!! Olen sellanen kahvin ja kaakaon juoja että alta pois, sekä starbucksit kuuluu kyllä ehottomasti lemppareihin.Vielä en ole itse päässyt Helsingin starbucksiin joten sinne pääsy sopis paremmin kuin hyvin. Olen maistanut frappuchinoa ainoastaan viime kesän kalifornian reissulla, joten oishan sitä jo aika mennä vähän vetrestämään makunystyröitä tuonne :3 Suosikkia en osaa sanoa koska en ole maistanut kuin yhtä makua joten vertailu mahollisuutta ei vielä aineskaan ole, mutta suklaa muodossa kuin muodossa toimii aina joten noista sanoisin ton chocolate chip ( nimi ainakin saa veden kielelle). :)
    Tykkään molempia facebookissa, sekä seuraan vakituiseen!!
    s.posti: oona.sihvola@hotmail.com
    blogin osoite: http://mmyownsteps.blogspot.fi/

    ReplyDelete
  7. voi hitto mikä kisa!! pakko voittaa ja sitä rataa!! aah, olen starbucks teini henkeen ja vereen, whitegirl 6/5, kahvi on elämäni ja juon sitä about litran päivässä - erityisenä lempparina tietysti kahviloiden etenkin starbucksin erikoiskahvit (ja musta kahvi joka aamu starbucksin termarista, päivä ei ala ilman)! Jos ja KUN voitan tän skaban tanssahtelen tieni stadiin starbucks paita päällä. Kyllä, olen tosissani. Ja ainiin, lemppari frappuchino on ehottomasti caramel, siihen liittyy niin paljon muistoja.

    tannifloats@gmail.com
    ja blogsu löytyy juuu, tannifloats.blogspot.fi !

    ReplyDelete
  8. - Miksi juuri minä? Olen innostunut Starbucksin frappuccinoista! Ja olisi ihan huippua päästä ite valmistamaan oma sekoitus. Plus olisin ihan huippua seuraa (= teidän päivästä tuli ikimuistoinen myös minun huumorin ja lappilaisen murteeni takia
    - Suosikki frappuccino on starwberries and cream! Se on vaan niin kesäinen ja niin monen muiston varjelema (?) :)

    laura.virtasalo@gmail.com
    kirjoitan blogia, joka nyt kesällä ottaa taas täydellisen nousun ;) kohti uusia haasteita

    ReplyDelete
  9. ois ihanaa osallistua mut ei kyllä pahemmin tekis mieli liittyä lukijaks blogiin jonka sisältö ei kummemmin kiinnosta :-( eikö olis parempi että lukijat ovat sellasia että niitä kiinnostaa sisältö, kuin se että ne on liittynyt vaan kisan takia?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nii, oishanse parempi. Mutta minä en näitä sääntöjä ole laatinut ): mielellään tekisin poikkeuksen, mutta säännöt on säännöt. ja tunnen itteni nyt huonoks ihmiseks :c toivottavasti ymmärrät.

      Delete
  10. Aapuaa! Kaikki vaan kertoo omia lemppareita ja että millaisia frappuchino sekoituksia haluaisivat tehdä. Itsehän en ole koskaan päässyt kokeilemaan frappuchinoja enkä edes starbucksia, koska asun tääällä kaukana kaukana pohjoisessa. Ois siis kyllä huippu kivaa päästä käymään Starbucksissa ja vielä teidän kanssa. Huhhuh en ikinä unohtais sitä!
    Luen teidän kummankin blogia ja olen tykännyt molempien fb sivuistakin (:

    Kirjoitan aktiivisesti blogia jonne voisin sitten päivästä kirjoitella.
    sposti. masku98@hotmail.com

    ReplyDelete
  11. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  12. Miksi juuri minä?
    En oikeastaan itsekään tiedä. En ole nimittäin koskaan käynyt Starbucksissa, eikä minulla kovin suurta hinkua sinne ole ollutkaan. Tietysti on se aina mielessä hieman kolkutellut, että olisihan siellä varmaan ihan kiva käydä. Mutta ei vain ole aikaiseksi tullut lähteä, koska asun kaukana Helsingistä. Toisaalta en kahvista yhtään tykkääkkään, joten Frappuchinot olisivat siinä paljon parempia. Ja plussana se, että niitä itse oppisi tekemään, ja sitten pystyisi arjessakin niitä soveltamaan. Olisihan se jotain niin erilaista, mitä harva pääsee elämänsä aikana kokemaan. Ja tietysti kun kaukana asun, niin pystyisi samalla kertaa shoppailemaan muutenkin, sen kerran kun sinne pääsee.
    Itse kun Starbucksissa en ole koskaan käynyt, niin lemppariakaan ei löydy. Mutta uskoisin silti pitäväni ehkä tuosta mansikkahässäkästä tai karamellin makuisesta. :D

    Blogi löytyy, mutta ei ole kovin aktiivisessa käytössä.

    kaislaonparassiisihqdaa@gmail.com

    ReplyDelete
  13. -Miksi juuri minä?
    Ensinnäki haluisin joskus starbucksiin töihin :D ja oon pitkään halunnu ite päästä tekee jotai starbucks juomia (yksi mitä just eniten haluisin tehä ois frappuchino.) Ois tosi kivaa pääsät näkee sua ja Annii ja viel tehä teijän kaa jotain tollasta. :) Jos pääsisin sinne, oisin tosi ilonen ja se ois mun unelmien täyttymys. :) Rakastan starbucks juomii ja no niiden tekemine ois kyl kivaa ja viel teijän mahtavinen ihmisten seuras. :)

    -Lemppari frappuchino:
    Ehkä se strawberries and cream :)

    Sähköposti: roosalappi101@gmail.com
    Ja blogi löytyy. :)

    ReplyDelete
  14. Ainii ja oon tykänny sun face-sivusta :)

    ReplyDelete
  15. Miksi minä?
    - Rakastan starbucksia ja mansikka frappuccinoa (juujuu tiedän, aivan yliarvostettu kahvila). Käym siellä aina kun mahdollista ja vaikka se on nykyään Suomessakin niin ulkomaillakin on pakko mennä aina Starbucksiin. Taidan olla vaan common white girl, joka vois aina kävellä Starbucksin frappuccino kädessä pitkin katuja. Itse asiassa oon muutaman kerran yrittänyt tehdä frappuccinoa kotona kaverin kanssa ja noh, se oli aivan kamalaa! Olis ihan huikeeta kerrankin tehdä onnistuneesti ja oikein frappuccino. Muutenkin oon haaveillut jo pidemmän aikaa omasta kahvilasta tulevaisuudessa, niin tää olis todella mielenkiintoinen kokemus. Ja lemppari frappuccino on tosiaan se strawberry & Creme!

    janina_lamminen@hotmail.com
    Ja blogi löytyy :)

    ReplyDelete
  16. Maistuis todella paljon frabbuccino!

    Mun on todella vaikea keksiä, että miksi juuri minun pitäisi voittaa palkinto, sillä uskon, että kenelläkään ei oo sen isompaa tai pienempää syytä voittaa. :D

    Mutta jos pitäisi miettiä, että miksi juuri minun? Niin ehkä siksi, kun en ole ikinä päässyt maistamaan Starbucksin juomia ja sellainen tilaisuus olisi aivan mahtavaa, ja vielä itse tehdä sellainen. Oma kahvila on minun suurin unelmani ja olen kuullut paljon hyvää palautetta Starbucksin juomista ja haluaisin, että oman kahvilan tasoni olisi vähintäänkin yhtä suuri. Jos nyt ei tilaisuus Starbuksin tiskin taakse onnista, niin en aio masentua kuitenkaan siitä, vaan jospa pääsisin sinne koulusta kuudeksi viikoksi työharjoitteluun vuoden päästä! Mutta jos pääsisin sinne nyt, niin minulla voisi olla varmasti paremmat mahdollisuudet päästä sinne sitten työharjoitteluunkin joten tilaisuus olisi minulle enemmän, kuin kullanarvoinen.
    Lemppari frabbuccino olisi varmasti Toffee.

    On tykännyt molempien teidän facebook-sivuista ja olen myös teidän molempien blogien lukija. :)

    http://camillajosefiina.blogspot.fi/ Olen reilut neljä kuukautta blogannut, ja olisi mahdollista kirjoittaa päivästä blogiinkin!

    Jos oikeasti kävis mun elämässä joskus näin hyvä tuuri,niin mut saa kiinni sähköpostista:
    camilla_josefiina@hotmail.com

    ReplyDelete
  17. Meitsi! Koska oon superkahvihifistelijä ja tosi kriittinen starbucksia kohtaan. Haluasin nähä miten niitä juomia tehdään jotta näkisin, että onko meidän kaikkien kahvinörttien ennakkoluulot turhia vai ei :D öööm en oo ikinä uskaltautunut starbucksiin kahville joten en tiedä mikä frappuccino ois lemppari! varmaan joku caramel juttu kuitenkin :--)

    Ja siis oishan se nyt ihan törkeen hauskaa päästä sun kaa testaamaan tollasta! Puss

    ellasii-@hotmail.fi
    U know ma number, call me maybe? xxxx

    ReplyDelete
  18. -Miksi minä??

    No ainakin siks et ois ihan mahtavaa tavata sut ja Anni!
    Ja ois mahtavaa päästä käymään starbucksilla kun en oo siellä käyny :/

    Luulen että se on se Caramel Frappuchino.Koska oon siitä niin paljon hyvää kuullut. :)

    iida.tissari@gmail.com

    ReplyDelete
  19. oon seuraillu annia tosi kauan ja saanu inspistä häneltä mun omaan laihdutus ja kuntoilu-urakkaan ja paljon motivaatiota, kun tarvotaan tätä samaa matkaa, joten olis ihan mieletöntä oikeesti nähdä ihan kasvotusten! sun blogia oon selaillut ennen tän kommentin laittamista ja vaikutat yhtä ihanalta ihmiseltä kun anni! :) en ole myöskään koskaan ite edes käynyt starbucksissa, joten samoilla linjoilla ollaan. juomien valmistus kiinnostaa tosi paljon! :)
    caramel ja strawberry&cream kuulostaa kuin lahjalta taivaasta! toffee ei ilmeisesti oo vielä valikoimissa, joten sitä odotellessa... ;) toi mansikkainen makuelämys kuulostaa kyllä kaikkein herkullisimmalta, joten valikoin sen sen puitteissa omaksi suosikikseni! :)
    oon kummankin blogin lukija bloggerissa ja tykkään facessa! :)
    armi-00@hotmail.fi

    ReplyDelete